fidget spinners

Waarom zijn Fidget Spinners zo populair?

Waarom zijn Fidget Spinners zo populair?

De Fidget Spinners zijn immens populair. Deze simpele gadgets zijn niet alleen heel erg in trek onder kinderen, ook volwassenen speler er urenlang mee. Wat is een Fidget Spinner nu precies? En waarom zijn Fidget Spinners zo populair?

De Fidget Spinner is een klein speeltje met een lagertje in het midden. Om deze lager heen, zitten een soort van wieken. Meestal zijn het er drie, maar er zijn ook speeltjes verkrijgbaar met twee, vijf of zelfs tien wieken. De meeste spinners zijn gemaakt van plastic, maar er zijn ook metalen en houten exemplaren verkrijgbaar. De basis van deze speeltjes is in ieder geval hetzelfde.

De wieken blijven balanceren, waardoor de spinner lang blijft draaien. Echt minutenlang. Op sommige mensen heeft dit zelfs een therapeutisch en rustgevend effect. In ieder geval is de Fidget Spinner een verslavend speeltje. Met slechts een duwtje aan een wiek, draait deze minutenlang rond.

Redenen waarom de Fidget Spinners populair zijn

Fidget Spinners helpen mensen die last hebben concentratieproblemen. Door de spinner te gebruiken, verbeter je je concentratievermogen. Verder is het natuurlijk ook gewoon een leuk speeltje.

Het is lastig aan te geven waarom de spinners juist nu zo populair zijn. Eigenlijk zijn hier een aantal redenen voor.

Goedkoop

De Fidget Spinners zijn heel goedkoop. Ze worden niet door één merk geproduceerd, waar je veel geld voor moet betalen. Er zijn honderden soorten te koop. Sommige spinners kosten slechts een euro. Hierdoor kan iedereen er wel eentje kopen.

Voor ouders is het dus een goedkope manier om hun kind blij te maken en het is geen ramp als de spinner kapot gaat. Ook hoef je geen geld te sparen om een nieuw model te kopen.

De kracht van social media

Een andere reden waarom de Fidget Spinners ineens zo populair zijn, komt vooral door social mediakanalen als YouTube en Facebook. Zo zijn er tal van YouTubers die filmpjes online hebben gezet waarop te zien is dat ze met een spinner aan het spelen zijn.

Ook veel grote YouTubers. De spinner is een ideaal onderwerp voor vlogs. Het is een spotgoedkoop speeltje dat er ook nog eens prachtig uitziet op de camera.

Het beste voor je kind

De Fidget Spinners worden veelvuldig gekocht door ouders. Ze willen het beste voor hun kind en de spinners, zouden goed zijn voor de concentratie van kinderen.

Tal van soorten spinners

Wil je zelf een Fidget Spinner aanschaffen? Dan heb je op Spinnerzz.nl een ruime keuze. Deze gadgets zijn verkrijgbaar in tal van soorten en maten. Er is eindeloos mee gevarieerd. Zo zijn ze te koop in honderden kleurtjes, aparte vormen, met afbeeldingen en met LED-lampjes.

Door de enorme populariteit zijn de Fidget Spinners in veel winkels al uitverkocht. Ook proberen veel verkopers er een slaatje uit te slaan en de spinners voor een hogere prijs aan te bieden. Voordat je een spinner koopt, is het dus een tip om even de prijzen te vergelijken tussen de verschillende aanbieders.

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *